Huishoudelijke hulp

U woont zelfstandig en op een zeker moment vallen sommige huishoudelijke taken te zwaar omdat u een dagje ouder wordt, door een ziekte of omdat u herstellende bent van een operatie. Soms is een beetje hulp al voldoende en soms is het nodig om het huishouden volledig toe te vertrouwen aan een goede hulp.

Thuiszorg Sarita regelt het huishouden als u behoefte heeft aan goede huishoudelijke hulp. Het team van de dienst ‘Huishoudelijke Verzorging’ van Thuiszorg Sarita richt zich op huishoudelijke zorg in de breedste zin van het woord, namelijk:

De huishoudelijke verzorging neemt veelal meer tijd in beslag. Thuiszorg Sarita streeft ernaar altijd om een vaste en betrouwbare hulp in te zetten voor ons cliënten.

stofzuigen, aanrechtkastjes soppen, uw badkamer poetsen, ramen lappen, wassen en strijken. Uw hulp stemt de werkzaamheden af op uw persoonlijke wensen en komt zo veel als mogelijk op vaste dagen en tijden bij u langs.

Meer weten? De zorgcoördinator van Thuiszorg Sarita adviseert u graag over goede huishoudelijke hulp in eigen huis. Neem contact op voor meer informatie. Bel +31-646294563 , of stuur ons een bericht via onderstaande formulier.

Neem Contact