Verpleegkundige zorg

Goede en specialistische verpleegkundige zorg in eigen huis bent u aan het herstellen van een operatie of behandeling, wenst u verergering van een ziekte of aandoeningen te voorkomen of het lijden en ongemak te verlichten? Dan kunt u een beroep doen op ons team van Sarita verpleegkundigen.

Belangrijke medische handelingen kunt u toevertrouwen aan uw Sarita verpleegkundige; die houdt de vinger aan de pols en controleert uw lichaamsfuncties, dient medicatie toe, verzorgt uw wond of stoma, verzorgt de katheter, geeft een injectie of brengt de infuus aan. 

De huishoudelijke verzorging neemt veelal meer tijd in beslag. Thuiszorg Sarita streeft ernaar altijd om een vaste en betrouwbare hulp in te zetten voor ons cliënten.

Voor hele specifieke handelingen schakelen wij een gespecialiseerde Sarita verpleegkundige in. Op deze wijze krijgt u altijd goede en waar nodig specialistische zorg

Meer weten? De zorgcoördinator van Thuiszorg Sarita adviseert u graag over goede huishoudelijke hulp in eigen huis. Neem contact op voor meer informatie. Bel +31-646294563 , of stuur ons een bericht via onderstaande formulier.

Neem Contact