Wie zijn wij

Welkom bij Thuiszorg Sarita

De beste thuiszorg met liefde.

Wie zijn wij?

We zijn een relatief kleine zorgorganisatie. Wij stellen de cliënt centraal en wij kijken altijd naar de persoonlijke wensen vanuit onze cliënten en richten onze zorg daarop in. U kunt een beroep op ons doen als:

  • Ondersteuning bij dementie
  • Ongeneeslijke ziek bent en graag in uw eigen thuisomgeving verzorgd wilt worden
  • Onze Missie

    Onze missie is om te ondersteunen bij behoud van eigen regie en kwaliteit van leven bij fysieke en/of geestelijke beperkingen. Wij gaan het gesprek met u aan vanuit de kernwaarden open, samen en geborgen. Onze belofte: wij bieden u ons hart, hoofd en onze handen.


  • Onze visie

    Wij vinden dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn. Het leven leiden dat jezelf wilt. Gelukkig zijn zoals je er zelf of samen naar streeft. Dat is de grootste rijkdom voor mensen. Ook als je hulp en/of ondersteuning nodig hebt.
    Het leven en welbevinden van onze cliënten, zoals zij dat zelf willen, daar staan we voor. Wij zorgen voor de ondersteuning om dit te kunnen realiseren, zonder dat wij je leven overnemen. Daarvoor werken we samen. Want alleen samen met de cliënt, familie, mantelzorgers, vrijwilligers, collega’s. We zijn samen een team om ideeën te bedenken, maar vooral gewoon te doen