Persoonlijke verzorging

Hebt u moeite met algemene dagelijkse levensverrichtingen dan kunt u een beroep doen op de professionals van Thuiszorg Sarita. Ons team van verzorgenden helpt u graag bij het douchen, wassen op bed, aankleden, scheren, huidverzorging, toiletgang, eten en drinken, het aanbrengen van een prothese, hoortoestel indoen, het opmaken van het bed en alle andere dagelijkse levensverrichtingen.

U krijgt ook hulp bij de controle van uw lichaamsfuncties zoals de bloeddruk en hartslag meten, voorgeschreven medicijnen aanreiken, het toedienen van medicatie en hulp bij het gebruik en schoonhouden van sondes en katheters.

Thuiszorg Sarita heeft als missie dat u aangenaam leeft in eigen huis en daarom krijgt u hulp van een gekwalificeerde verzorgende.

Thuiszorg Sarita heeft als missie dat u aangenaam leeft in eigen huis en daarom krijgt u hulp van een gekwalificeerde verzorgende die ook voorlichting geeft hoe u bepaalde dagelijkse levensverrichtingen zelf kan doen. Op deze wijze bevorderen wij uw zelfredzaamheid.

Meer weten? Neem contact op voor meer informatie. Bel +31-646294563 , of stuur ons een bericht via onderstaande formulier.

Neem Contact